AKIL VE ZEKA OYUNLARI TURNUVA DUYURUSU

Cumhuriyetimiz'in . yılı etkinlikleri kapsamında geleneksel 4. zeka oyunları turnuvamızı düzenleyeceğiz. Ortaokul kategori oyunları 1️⃣ Mangala 2️⃣ Pentago 3️⃣Küre 4️⃣ Reversi 5️⃣ Kulami İlkokul kategori oyunları 1️⃣ Mangala 2️⃣ Pentago 3️⃣ Küre 4️⃣ Qbitz 5️⃣ Equilibrio İlgili kategoride: Dördüncü olan öğrencilere katılım belgesi, Üçüncü olan öğrencilere üçüncülük belgesi ve okul takımı kalemi, İkinci olan öğrencilere ikincilik belgesi, okul takımı kalemi ve okul logolu silgi, Birinci olan öğrencilere birincilik belgesi, okul takımı kalemi ve okul logolu silgi takdim edilecek, bunun yanında İlçe turnuvasına katılmaya hak kazanacaktır. İlk olarak ortaokul kategori turnuvaları, sonra ilkokul kategori turnuvaları başlayacaktır. Sınıf içi yapılacak elemelerle sınıf finalistleri belirlenecek, ardından finalistler arasında yapılacak müsabakalar ile turnuva tamamlanacaktır. Tüm öğrenciler turnuvaya katılabilir, katılım ücretsizdir. Bir öğrenci en fazla iki kategoride oyuna katılabilir.   Cumhuriyetin . yılında turnuvaya sen de katıl ve Cumhuriyet için hamlelerini yap.

23.12.2023 43

23-12-202323-12-202323-12-202323-12-2023